Let op! Sluiting Het Volgende Biertje per 31-12-2023.

Levering & Retourneren


Levering

Waar bezorgen jullie?
Wij bezorgen in heel Nederland. 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Bestellingen worden de eerstvolgende werkdag verzonden. Wij streven er naar om de bestelling binnen 2 tot 4 werkdagen te leveren. Wacht je al langer dan 5 werkdagen op je bestelling? Neem dan contact op met jeroen@hetvolgendebiertje.nl.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Zodra je pakket aan de bezorgdienst wordt overhandigd ontvang je een email met tracking informatie.

Er is iemand jonger dan 18 jaar thuis, mag hij/zij mijn bestelling aannemen?
Wij snappen dat het soms lastig plannen is om thuis te zijn om het moment van levering. Helaas mag en wil Het Volgende Biertje geen alcohol verkopen en leveren aan personen onder de 18 jaar. We hebben in de bestelprocedure verschillende leeftijdscontroles ingebouwd. Om te zorgen dat onze producten aan een meerderjarige worden overhandigd (en daarmee in lijn met wet- en regelgeving wordt gehandeld), zal de bezorger naar de leeftijd informeren en om legitimatie vragen. Voor meer info over de leeftijdscheck zie https://www.hetvolgendebiertje.nl/pages/leeftijdscheck.

Retourneren

Ik heb iets besteld, maar ik zou het toch willen terugsturen, hoe werkt dat?
Wanneer je van je aankoop af wilt zien met of zonder reden, kan je dit binnen 30 dagen na levering van de bestelling aan ons laten weten. Neem hiervoor op met jeroen@hetvolgendebiertje.nl. We verzoeken je om altijd het bestelnummer te vermelden. Dat bestelnummer staat vermeld in de bevestigingsmail van je bestelling.

Voorwaarden retourzendingen
Alle geretourneerde bieren moeten in volledig verkoopbare conditie zijn, met uitzondering van bieren die per ongeluk beschadigd geleverd zijn. Als de door jou geretourneerde bieren minder waard zijn geworden door onnodig gebruik of bij beschadiging, kunnen we een vergoeding voor deze schade inhouden op het bedrag dat we aan je terugbetalen. Deze waardevermindering kan oplopen tot 100 procent.

We storten de betreffende bedragen zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven van de aankoop af te zien terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de bestelling hebt betaald. Wij kunnen echter terugbetaling uitstellen totdat wij de producten hebben ontvangen of (indien eerder) wij van jou een bewijs van terugzending hebben ontvangen.